In limita stocului disponibil
Cod produs: becantitantari
48,00 lei
Ai nevoie de ajutor in alegerea unui produs ? Contacteaza-ne!
0736.388.145
Descriere

Sunnest mosquito killer este un bec LED care are un sistem extrem de eficient ce ajuta la combaterea si exterminarea tantarilor si a insectelor.

Becul este compus dintr-un total de 12 capsule LED care dezvolta o putere de 12W, oferind astfel o lumina confortabila si relaxanta pentru ochi, al carei flux masoara 1200 de lumeni.

Fiind un bec de tip LED, acest produs garanteaza o durata indelungata de functionare de peste 50.000 ore si beneficiaza de un consum de energie redus.


Inovatia produsului consta in sistemul anti-tantari si insecte, conceput prin imbinarea de lumini ultra-violete care atrag insectele si un mecanism de exterminare al acestora prin socuri electrice.

Eficienta acestui dispozitiv anti-tantari si insecte va va face sa uitati de metodele invechite de combatere a acestora, care de cele mai multe ori va expun la substante si continuti chimici ce va pot afecta sanatatea.

Design-ul conceput cu inclinare spre exterior si grilaje impiedica depozitarea insectelor si favorizeaza procesul de curatare al produsului.

Modul luminilor interschimbabile faciliteaza utilizarea dispozitivului de exterminare a tantarilor prin utilizarea independenta a acestei functii.

Fiind compatibil cu duliile standard E27, este usor de montat, iar materialele de fabricatie de calitate superioara, prezinta proprietati termorezistente si ignifuge fapt care permite ca acest produs sa poata fi utilizat atat in casa sau localuri cat si afara, la terase, foisoare sau balcoane.

Spune-ţi opinia